-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

dieren

Weer de hond!

Het Repair Cafe Leidscche Rijn heeft afgelopen zaterdag weer veel mensen kunnen helpen. Er werden apparaten gerepareerd, kleding werd gemaakt en versteld en zelfs een teddy beer is opgelapt! 

Ik mocht als gast aanwezig zijn om vragen over letsel te beantwoorden. Hoe kan dat met reparatie in verband gebracht worden? Het verhalen van letselschade repareert uw financiële situatie. De schade moet worden gecompenseerd. Het is de bedoeling dat u financieel in dezelfde positie wordt terug gebracht, als u voor het ongeval was.

Gevallen door hondenriem

Uitspraak rechtbank Utrecht:

Persoon kwam ten val doordat de dollende honden (met riem nog om) langs hem holden. De riem van de hond kwam om de enkel van deze persoon met een flinke val en letsel tot gevolg. 

De verzekeraar heeft eerst afgehouden. Reden: de persoon stapte volgens de eigenaar van de hond op de riem, om de hond te vangen. 

Deze goedbedoelde akte, is echter niet bewezen. Betrokkene kan zich door de val, van het voorval niets herinneren van de toedracht.  

Door het ontbreken van bewijs en de verantwoordelijkheid welke rust op de eigenaar van het dier, kwam de rechter tot de beslissing, dat er recht op schade vergoeding is!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint