-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hondenbeet

Weer de hond!

Het Repair Cafe Leidscche Rijn heeft afgelopen zaterdag weer veel mensen kunnen helpen. Er werden apparaten gerepareerd, kleding werd gemaakt en versteld en zelfs een teddy beer is opgelapt! 

Ik mocht als gast aanwezig zijn om vragen over letsel te beantwoorden. Hoe kan dat met reparatie in verband gebracht worden? Het verhalen van letselschade repareert uw financiële situatie. De schade moet worden gecompenseerd. Het is de bedoeling dat u financieel in dezelfde positie wordt terug gebracht, als u voor het ongeval was.

Hondenbeet

Ben ik toch vanochtend zelf door een hond gebeten ! 

Vaak denk ik ervaringsdeskundige te zijn, door alle ongevallen en letsels waar ik al mee te maken heb gehad.  Zelf gebeten worden is toch anders, dan met mensen spreken, die gebeten zijn. Dat heb ik nu gemerkt.

Ik kwam op straat mijn buren tegen, die terug aankwamen met de auto. Zij hadden de hond bij zich en waren nog wat spullen aan het uitlaten. Wij groeten elkaar en uit het niets, bijt de hond in mijn arm. We zijn allemaal erg geschrokken!

Hondenbeet

Cliente werd gebeten door de hond van de buren. Heeft zij nu recht op schadevergoeding? 

Ja!! 

De eigenaar is risico aansprakelijk voor zijn (huis)dier en daarmee aansprakelijk voor de schade die door het dier wordt toegebracht. Deze schade wordt op de aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar vergoed. 

Client moest naar de huisarts en had enige tijd pijnklachten. Zij heeft blijvend een litteken. 

Haar schade zal vergoed worden en zij zal smartengeld ontvangen voor de pijn, die zij heeft geleden. Ook wordt voor het litteken een bedrag toegekend. 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint