-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Goede doel van de maand

Kika beer

Maatschappelijk verantwoord is een hot item. Ook ik wil als kleine zelfstandige mijn bijdrage leveren. Hoe doe je dat dan? Ik heb me voorgenomen iedere maand een goed doel te kiezen en een bijdrage te geven aan dat goede doel, per nieuwe client. 

Deze maand (15 mei tot 15 juni) heb ik gekozen voor Kika. Voor iedere nieuwe client zal ik doneren in de vorm van een Kika beer. Zo heeft u een leuke beer en Kika een donatie. De ellende van uw ongeval krijgt dan ook nog een kleine positieve wending!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint