-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nesu 2011 Ongeval tijdens voetbaltraining FC Utrecht

Voor ongevallen tijdens het voetballen heeft de KNVB een ongevallen verzekering afgesloten. De vereniging voldoet daarmee aan zijn verplichting en is in de overtuiging dat zij alles goed geregeld hebben. 

De dekking is beperkt op deze verzekering! Wanneer er ernstig letselschade is, met gevolgen voor het algemeen dagelijks leven en werk, schiet de verzekering te kort! 

U kent het ernstig ongeval van voetballer Nesu tijdens de voetbal training bij FC Utrecht. In zo'n geval komt de aansprakelijkheid van de vereniging of van de veroorzaker ter sprake. Wanneer blijkt dat er inderdaad een aansprakelijke partij is. Kan de werkelijke schade worden verhaald. In het geval van Nesu zal het gaan om heel grote schade. Zijn voetbal carrière is afgelopen. Hoge medische kosten, revalidatie om zo goed mogelijk te herstellen. Zijn toekomstbeeld is volkomen veranderd, wat kan hij er nog van maken? Het ligt volledig aan de mate van herstel, aan zijn inzet en kracht om weer iets op te bouwen. 

Hierbij heeft hij hulp nodig. Juridische hulp en hulp om de juiste wegen te vinden. De juiste personen om hem de tools in handen te geven waarmee hij verder kan. 

Nesu zelf zegt:  Slechts een dwarslaesie te hebben. Lees in Spits zijn geweldige reactie!! 0 Reacties op Nesu 2011 Ongeval tijdens voetbaltraining FC Utrecht:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint