-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Overlijdensschade / Wat is je leven waard?

Als reactie op mijn vorig blog werd de volgende vraag gesteld: 

Wat is het leven van je vrouw waard? 

Natuurlijk is dat een vreselijke vraag, na een overlijdensschade. Iemand verliest zijn partner, geliefde, kind, ouder, familielid door een ongeval. En het letselschade vraagstuk komt al zo snel aan de orde. Tijdens de eerste periode is geld wel het laatste waaraan we denken. Er is sprake van verdriet, boosheid, rouw. Op deze vraag bestaat ook echt geen antwoord! 

Toch is het financiële aspect niet te verwaarlozen. Wat als de overledene de kostwinner is? Wie draagt de kosten van de uitvaart? Wat als de nabestaande niet meer kan werken, omdat er voor het achtergebleven gezin moet worden gezorgd? 

Klap na klap krijgen nabestaanden te verwerken, de facturen komen zonder pardon binnen, de huur, hypotheek, het schoolgeld, verzin het maar, de verplichtingen gaan door.  

Daarom, schakel een onafhankelijke belangenbehartiger in. Deze belangenbehartiger wordt niet gekweld door emoties. De gevolgen kunnen vroegtijdig worden overzien en in kaart gebracht. Zo kan de nabestaande worden behoed voor een volgende problemen. 

Kortom, het gaat niet om de vraag, wat is het leven van de overledene waard. Het gaat erom de achtergebleven gezinsleden te behoeden voor een volgende klap.  0 Reacties op Overlijdensschade / Wat is je leven waard? :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint