-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Croeselaan Utrecht / wegbeheer / AD

Sinds kort ben ik lid van het Algemeen Dagblad, editie Utrecht. Het is leuk om te zien wat media aandacht doet! 

Neem het ongeval van 17 april op de Croeselaan. Een dame verongelukte doordat zij met de fiets onder een bus kwam. Voor deze dame is het helaas te laat, maar er worden maatregelen genomen. De kruising wordt veiliger gemaakt door een betere afstemming van de verkeerslichten en door knipperlichten. Zo wordt het verkeer beter bewust gemaakt van de gevaarlijke situatie. Verder wordt het verkeer gecontroleerd op weggedrag. Vooral de snelheid van bussen wordt gecontroleerd. 

Een column over het verval van de toch nog nieuwe wijk Leidsche Rijn. Scheuren en gaten vallen in het wegdek. Door een berichtenstroom op twitter werd de gemeente hierop ook gewezen. Zij hebben melding gemaakt bij wijkbeheer. 

Ik ben me er ook wel bewust van geworden dat wij niet alleen moeten praten en schrijven over dit soort situaties, maar ook zelf een taak hebben. We kunnen natuurlijk via internet of telefoon, makkelijk melding maken van gevaarlijke situaties. Twitter, internet, linkedin etc. zijn fantastische media, niets blijft onbesproken. Zijn we echte nederlanders en zeuren we alleen of ondernemen we ook wel eens iets om verbetering aan te brengen? 

Tot slot, prijsvraag van de week, herkent u dit voetpad?


Klik op de foto voor de link naar de gemeente utrecht. hier kunt u melding maken van gevaarlijke situaties aan het wegdek. 
0 Reacties op Croeselaan Utrecht / wegbeheer / AD :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint