-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorieën

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kika beer

Maatschappelijk verantwoord is een hot item. Ook ik wil als kleine zelfstandige mijn bijdrage leveren. Hoe doe je dat dan? Ik heb me voorgenomen iedere maand een goed doel te kiezen en een bijdrage te geven aan dat goede doel, per nieuwe client. 

Deze maand (15 mei tot 15 juni) heb ik gekozen voor Kika. Voor iedere nieuwe client zal ik doneren in de vorm van een Kika beer. Zo heeft u een leuke beer en Kika een donatie. De ellende van uw ongeval krijgt dan ook nog een kleine positieve wending! 


Klik op de beer voor meer info over kika. 

3 Reacties op Kika beer :

Comments RSS
uk replica watches on vrijdag 29 maart 2019 17:27
Heya i am for the first time here.
Reageren op een reactie


Hellmann on maandag 22 juli 2019 05:02
Alles für Umreifung. Umreifungsband, Verpackungsband. Klemmen, Hülsen, Spanner……. Umreifungszange, Umreifungsschweisser. Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf. Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 95 % günstiger als auf dem Markt. Arbeitshandschuhe. Müllsäcke und Vieles mehr. Info auf: folmax.pw Mit freundlichen Grüßen
Reageren op een reactie


192.168.l.l on zaterdag 30 november 2019 03:44
This is exactly what I was looking for. Thanks for sharing this great article! That is very interesting Smile I love reading and I am always searching for informative information like this! 192.168.l.l - address can be used by the users to gain the router admin access and configure their routers and networks.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint