-
RSS

Recente posts

uitvoering WMO naar gemeente
Prijsvraag Bike & Motion 2014 Jaarbeurs Utrecht
Fietsers en verkeer
Letselvragen 10 daagse, vraag 10: Wat is een loonvordering?
Vragen 10 daagse, vraag 9: Wat is kwijting?

Categorie├źn

dieren
Excuses
fietsers / voetgangers
Goede doel van de maand
Hondenbeet
Inloop Spreekuur
Opstal
Schade verhalen algemeen
schade werkgever
Schadevergoeding en scheiding
Schadevergoeding na overlijden
Smartengeld
Wist u dat ...
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hondenbeet

Ben ik toch vanochtend zelf door een hond gebeten ! 

Vaak denk ik ervaringsdeskundige te zijn, door alle ongevallen en letsels waar ik al mee te maken heb gehad.  Zelf gebeten worden is toch anders, dan met mensen spreken, die gebeten zijn. Dat heb ik nu gemerkt.

Ik kwam op straat mijn buren tegen, die terug aankwamen met de auto. Zij hadden de hond bij zich en waren nog wat spullen aan het uitlaten. Wij groeten elkaar en uit het niets, bijt de hond in mijn arm. We zijn allemaal erg geschrokken! 

Geen ernstige bloedingen, wel een kneuzing en schrik. De hond is erg groot en zo ook zijn kaken. Alles is gelukkig erg meegevallen, ik verwacht dat de kneuzing wel snel hersteld is en er is geen schade. Ik hoef gelukkig mijn buren niet aansprakelijk te stellen. 

Uit de recente berichten en uit ervaring weet ik, dat het ook heel vervelend kan aflopen. Ernstige verwondingen en blijvende littekens. Zeker bij kinderen ook vaak in het gezicht.

Mocht het u overkomen en is er schade aangericht! Zorg dat u de gegevens van de eigenaar heeft, zorg dat u gegevens van eventuele getuigen heeft. Doe politieaangifte, ook wanneer u de eigenaar kent. Dan kunnen we uw schade verhalen. 
Baasjes houdt uw hond aan de lijn. Dan kan een hoop leed worden voorkomen. 

0 Reacties op Hondenbeet :

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint